Hooggevoeligheid

1. Wat is hooggevoeligheid?

Ben je regelmatig moe op het einde van een drukke werkdag? Heb je het gevoel dat je wordt ‘leeggezogen’ door andere mensen. Heb je vaker de behoefte dan anderen om je batterijen op te laden. Dan is de kans groot dat je hooggevoelig bent. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in wat hooggevoeligheid is.

2. Ontdek je ‘eigenheid’

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw persoonlijke ervaringen en maken een analyse van je eigen hooggevoeligheid. Je ontdekt je persoonlijke eigenheid. Wat jouw persoonlijk portret is van hooggevoelige kenmerken. Je komt erachter welke bijzondere talenten je hebt en de valkuilen die het ook met zich meebrengt.

3. Hoe ga ik ermee om?

Hooggevoelig zijn, betekent dat je bepaalde kwaliteiten hebt, die heel veel mensen niet hebben. Hoe ga je deze inzetten? Hoe ga je die bijzondere ‘gaven’ die je hebt, voor jou laten werken? Hoe creëer ik de juiste omstandigheden voor mezelf zodat ik ‘in flow’ kan blijven?

4. Yes, I am proud to be Highsensitive

Vol zelfvertrouwen in het leven staan als hooggevoelige is de doelstelling. Je eigenheid omarmen. Tijdens deze sessie gaan we samen in kaart brengen hoe we dit nu en in de toekomst verder kunnen bewerkstelligen.

Hooggevoeligen hebben vaker meer tijd en ruimte nodig. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je hooggevoeligheid verder uit te diepen in een 1 op 1 sessie of in een kleine groep van gelijkgestemden.

Centrum Loopbaanbegeleiding Alternatief is een onderdeel van de organisatie ‘Alternatief vzw’. Voor meer info over andere projecten www.alternatiefvzw.be.
Alternatief, centrum Loopbaanbegeleiding is een erkende organisatie en heeft sinds 17/04/2013 het ‘Qfor’- kwaliteitslabel.

Contact

Beweeg je loopbaan
Runkstersteenweg 134
3500 Hasselt
beweegjeloopbaan@alternatiefvzw.be
011 28 83 60

Loopbaancheque

Loopbaancheque

Getuigenis

Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik opnieuw zelfvertrouwen en zin in mijn werk.

Testimonial Lies, 38 jaar
Lies, 38 jaar