Over ons

Team

Suzy Bogaerts

0494 76 97 55
suzy.bogaerts@alternatiefvzw.be

Ik heb jaren gewerkt met jonge en iets minder jonge mensen. De (levens)verhalen zijn altijd boeiend, net omdat ze zo ‘door’leefd zijn. Mijn akte van geloof is ‘wie ver wil komen, gaat best samen’. Daarom hou ik er ook van om mensen te inspireren en te motiveren.

Kathleen Thijs

0496 12 77 38
kathleen.thijs@alternatiefvzw.be

Echt ontmoeten is voor mij de basis om te komen tot een ‘echt’ gesprek. We hebben allemaal wel eens momenten dat we met vragen zitten. Of het nu gaat over werk, gezondheid, relatie of ander zaken die je bezig houden. Kon je daar maar eens met iemand over praten die ‘echt’ luistert, jou begrijpt en je helpt richting te geven aan je loopbaan en leven. Als jij de ‘klik’ hebt gemaakt, ga ik graag samen met jou een tijdje op weg om jouw eigen bestemming te vinden.

Els Slechten

0478  21 24 40

els.slechten@gmail.com

Ik help je worden wie je echt bent, zeg maar de betere versie van jezelf. Door, met oprechte interesse, op zoek te gaan naar jouw waarden, talenten en kwaliteiten, geef ik je inzicht in jouw mogelijkheden voor jouw toekomst. Daarnaast weet ik als ervaringsdeskundige in burn-out en HSP, en drukke mama van 4 met een zelfstandige partner, hoe belangrijk het is om je balans te houden en je grenzen te bewaken.

Het Loopbaancentrum

Centrum Loopbaanbegeleiding Alternatief is een onderdeel van de organisatie ‘Alternatief vzw’. Voor meer info over andere projecten www.alternatiefvzw.be.
Alternatief, centrum Loopbaanbegeleiding is een erkende organisatie en heeft sinds 17/04/2013 het ‘Qfor’- kwaliteitslabel.